Fejl
  • Skabelonen for denne visning er ikke tilgængelig. Kontakt venligst webstedsadministratoren.

Glade kunder er det bedste jeg ved

Et af mine stærkeste personlige egenskaber er administrator og et af mine stærkeste drivkræfter er at gøre mine kunder glade og det har drevet mig altid. Jeg tror på at mine oppgaver skaber fælles udvikling, at jeg når i mål, SAMMEN med kundenb. Når jeg "rydder" op hos mine kunder og jeg ser glade ansigter, så er jeg meget tilfreds. 

Jeg gør mit bedste for at jeg kan leverer det som kunden gerne vil have. Jeg arbejde med en lang række forskellige ting, men fælles for dem alle er innovation. 

Facilitator

Jeg har ved mange lejligheder ageret som facilitator eller konferencier, når der var mulighed. 

Det er noget jeg ynder at gøre, og det gør  jeg ofte på begge eller alle tre sprog, underforstået grønlandsk, dansk og engelsk. 

Jeg har afholdt kursus forløb for op imod 80 mennesker og har det nemt med at interagere med så mange mennesker på een gang. 

 

Isuma - måler din holdning

ISUMA foretager me­ningsmålinger e­lektro­ni­sk, der gi­ver lynhur­tige re­sul­ta­ter. Jeg har lavet  meningsmålinger siden 2005.

ISUMA meningsmåling for­vandler anta­gel­­ser til konkrete tal. Et værktøj til at måle og eva­lu­­ere me­ning­­er og hold­ninger. Behovet for e­va­lu­e­ring og må­ling kon­kre­ti­se­reres i en do­ku­men­­­tation.

7 gode vaner - Udførelse

Sammen med Franklin Covey i Danmark udbyder jeg de 7 gode vaner. Execution, på dansk udførelse, handler om de fire dicipliner til at skabe udførelse i det daglige arbejde.